Nyheter från FRIGINOR

 

SÄLJARE / PROJEKTLEDARE PLACERING LULEÅ

Vår verksamhet växer stadigt och nu är det dags att förstärka vår projektavdelning ytterligare.

Vår projektavdelning arbetar i huvudsak med om- och nybyggnationer. Vi söker nu en Projektledare till projektavdelningen i Luleå.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som projektledare ansvarar du för projektets hela genomförande. Från start till besiktning ansvarar du för samordning, resurs- och produktionsplanering, kvalitet, arbetsmiljö och kontakt med kunder, UE med fler.

Kvalifikationer:
Du är van att kalkylera arbeten avseende material och tid. Du har god datavana och hanterar officepaketen med lätthet. Du är duktig på att planera, skapa strukturer och prioritera insatser såväl för egen del som för dina medarbetare och kunder. Du ansvarar för att arbeten utförs bästa effektiva sätt utan avkall på god kvalitet. Du arbetsleder våra egna tekniker, agerar bollplank i tekniska frågor och föreslår lämpliga underhållsåtgärder.

Erfarenhet av arbetsledning tillsammans med ekonomiskt ansvar samt god kännedom om normer och gällande regelverk är meriterande.

Vi tror att du idag arbetar i en likvärdig tjänst och har hög kompetens inom branschen eller närliggande branscher.
Är du utbildad Högskoleingenjör eller motsvarande är meriterande för tjänsten. Du har goda kunskaper om byggteknik och produktion.

Personliga egenskaper:
För att lyckas i tjänsten bör du ha goda ledaregenskaper.
Du uppträder affärsmässigt, har ett professionellt förhållningssätt. Du vårdar och fördjupar på ett professionellt sätt såväl nya som befintliga kundrelationer. Som person är du utåtriktad, engagerad och driven. Du motiveras av och motiverar till att skapa engagemang hos våra tekniker och underentreprenörer.

Du har ett drivande och strukturerat arbetssätt med kvalitet som honnörsord. Du är kompromisslös mot dig själv och din omgivning i att nå uppställda kvalitetsmål i slutprodukten. Du kan med god framförhållning överblicka gällande såväl som kommande projekt.

Vi uppmuntrar eget initiativ och drivkraft. Hos oss står engagemang och arbetsglädje i fokus. Det är viktigt att du är en engagerad ledare som har förmåga att få medarbetare att växa och gå mot gemensamma mål.

Fler frågor?
Kontakta Tomas Tavér tomas.taver@friginor.se eller tel. 0920-203033.

Läs mer om företaget på www.friginor.se, www.facebook.com/friginor/ och www.linkedin.com/company/friginor-kylmontage-&-service-ab

Ansökningar utvärderas löpande och skickas till:
Tomas Tavér tomas.taver@friginor.se
Friginor Kylmontage & Service AB • Handelsvägen 15B • 973 45 Luleå

Friginor ingår i Bravidakoncernen